Изработка на уебсайт

Ние създавме уникални, силно въздействащи и креативни уебсайтове, с ясни цели. Доверете се на дългогодишния ни опит в създавнето на имиджови сайтове, електроннни магазини и специализирани уеб услуги. Атрактивните ни цени за изработка на пълнофункционален уебсайт започват от 380 лева с включен ДДС.

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg

corp_website

Имиджов уебсайт

Без значение дали притежавате или управлявате малка или голяма компания в България или в чужбина, ние ще се погрижим присъствието на уебсайта Ви да е отчетливо и ясно по всяко време. Без значение какво искате да включите, ние се грижим да стане реалност. Предоставяме уебсайтове с широк набор от персонализирани функции, напълно оптимизирани за мобилни устройства. Многоезични функционалности, местоположения на карти, лесни функции за чат, това са само малка част от екстрите, до които ви предоставяме достъп и контрол. Свържете се днес за безплатна консултация - можем да стартираме Вашия уебсайт изключително бързо, на изключителна цена.

Уеб магазини и системи за електронна търговия

Имате ли страхотна идея за електронна търговия, която искате да издигнете до нови хоризонти? Може би имате точния продукт, който искате да представите на света? Може би дори планирате нещо голямо с десетки хиляди продукти? Независимо дали имате голяма или огромна амбиция, ние с радост ще ви помогнем да превърнете мечтата в реалност. Нашите уеб специалисти разполагат с богат опит в създаването на уеб магазини, локално в България, както и в световен мащаб. Ние сме с вас през целия път, от уеб дизайн, уеб разработка, дигитален маркетинг, както и правилната стратегия за излизане на пазара. Ние разработваме вашия уеб магазин по такъв начин, че да можете лесно да го управлявате и актуализирате сами, ако е необходимо. Предлагаме и редица интеграции с информационните системи на редица куриери, банки и доставчици на стоки, което ще услесни изключително Вашия ежедневен бизнес.

eshop

Познавате ни

Работим за редица клиенти, от индивидуални устройства и малки екипи до компании с широко развити национални мрежи от обекти. Като част от групата на Аутмакс и АСУ ЕООД, развиваме собствена техическа база на територията на ХАЙТЕК ПАРК - ИЗОТ, където можете да ни откриете вече над 15 години. 

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg

Помагаме в целия процес на дигитално присъствие

Разработката и публикуването на уебсайт е само част от Вашето присъствие в интернет. Като ориентирана към резултатите компания, ние Ви предлагаме различни инструменти за онлайн промоция. Нашите кампании са създадени, за да генерират резултати и да постигнат желаните цели. Свържете се с нас и получете допълнителна информация за нашите услуги за дигитално присъствие.

seo

SEO

Увеличете Вашата онлайн видимост и подобрете класирането си в търсачките с високоефективни SEO стратегии, съобразени с нуждите на вашия бизнес.

dm
Дигитален маркетинг
Ние използваме най-новите технологии и най-модерните техники за дигитален маркетинг, за да създадем информираност за вашата марка и да привлечем точните хора към вашия сайт.
sm
Социални мрежи

Включете се в смислени разговори с вашата целева аудитория, повишете репутацията на марката и генерирайте потенциални клиенти с ефективна стратегия за социални медии, съобразена с вашите бизнес цели.

Потърсете ни, за да получите Вашето персонално предложение

Независимо от обема на Вашите нужди, каним Ви да се свържете с нас и да отправите запитване. Ние сме готови да се запознаем внимателно с всеки специфичен случай, да оценим и представим пред Вас нашето специализирано мнение, като и да Ви отправим атрактивно предложение.

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg