Поддръжка и преработка на уебсайт

Доверете се на нашите опит, бързина и отлична грижа на страхотна цена. Сайтът на вашия бизнес е неговото лице в интернет. Затова е важно да бъде привлекателен, функционален и актуален. Ние от Аутмакс предлагаме професионални услуги за поддръжка, ремонт, преработка и редизайн на уебсайтове. С нашата помощ можете да подобрите видимостта на бизнеса си онлайн, да увеличите потенциалните клиенти и да укрепите връзката си със съществуващите. Ние разполагаме с над 15 години опит в тази сфера и сме помогнали на стотици доволни клиенти да подобрят уеб присъствието на бизнеса си. Осигуряваме висококачествена услуга, която включва безплатна оценка на текущото състояние на вашия уебсайт. Това ще ви помогне да разберете какво трябва да подобрите и как можем да ви помогнем да постигнете целите си.

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg

corp_website

Нашият екип ще Ви помогне при:

  • Разработване на нов дизайн и подобряване на визуалната част на сайта
  • Разработване и/или интегриране на нови функционалности
  • Оптимизиране за търсачки (SEO) и подобряване на видимостта в търсачките
  • Интегриране на социални мрежи и други полезни инструменти за маркетинг
  • Подобряване на скоростта на зареждане на сайта
  • Проверка и подобряване на сигурността
  • Отстраняване на грешки и проблеми от всякакъв вид

Преглед и оценка на състоянието на Вашия уеб сайт

Услугата ни за преглед на състоянието на уеб сайтове е създадена за да се уверите, че вашият уеб сайт работи без проблеми и е защитен срещу възможни заплахи в интернет пространството. Тя може да включва и ъпдейтване на вашата уеб страница до последната версия на CMS (Content Management System) или на софтуерните компоненти, които използвате, както и проверка на сигурността на сайта срещу хакерски атаки и вируси.

Нашите професионалисти ще изследват подробно всеки един аспект на вашия сайт, за да се уверят, че всичко е в добро работно състояние и да проверят за евентуални проблеми, които може да възникнат в бъдеще. Ние ще ви предоставим детайлен отчет за състоянието на вашия уеб сайт и ще ви предложим подходящите решения, ако има необходимост от подобрения или корекции.

Свържете се с нас днес, за да се насладите на спокойствието, знаейки, че вашата уеб страница е в отлично състояние.

eshop

Познавате ни

Работим за редица клиенти, от индивидуални устройства и малки екипи до компании с широко развити национални мрежи от обекти. Като част от групата на Аутмакс и АСУ ЕООД, развиваме собствена техическа база на територията на ХАЙТЕК ПАРК - ИЗОТ, където можете да ни откриете вече над 15 години. 

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg

Помагаме в целия процес на дигитално присъствие

Разработката, ремонтът и поддръжката на уеб сайт е само част от Вашето присъствие в интернет. Като ориентирана към резултатите компания, ние Ви предлагаме различни инструменти за онлайн промоция. Нашите кампании са създадени, за да генерират резултати и да постигнат желаните цели. Свържете се с нас и получете допълнителна информация за нашите услуги за дигитално присъствие.

seo

SEO

Увеличете Вашата онлайн видимост и подобрете класирането си в търсачките с високоефективни SEO стратегии, съобразени с нуждите на вашия бизнес.

dm
Дигитален маркетинг
Ние използваме най-новите технологии и най-модерните техники за дигитален маркетинг, за да създадем информираност за вашата марка и да привлечем точните хора към вашия сайт.
sm
Социални мрежи

Включете се в смислени разговори с вашата целева аудитория, повишете репутацията на марката и генерирайте потенциални клиенти с ефективна стратегия за социални медии, съобразена с вашите бизнес цели.

Потърсете ни, за да получите Вашето персонално предложение

Независимо от обема на Вашите нужди, каним Ви да се свържете с нас и да отправите запитване. Ние сме готови да се запознаем внимателно с всеки специфичен случай, да оценим и представим пред Вас нашето специализирано мнение, като и да Ви отправим атрактивно предложение.

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg