Софтуерни решения

Осигуряваме мултиплатформени и лесно внедряеми информационни решения за търговци, производители, заведения, образователни и културни институции, обществени организации, медицински лаборатории, дентални практики, хотели и много други. Вашият проект е всичко, което има значение. Ще го изпълним като наш, собствен. Използвайте мащабируеми, ориентирани към бъдещето продукти, с нашите персонализирани услуги за разработка на софтуер или изберете внедряване на някой от нашите доказани продукти. 

Възползвайте се от нашия опит.

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg

source_code

Софтуер по поръчка

Изберете технологично решение отговарящо на Вашите конктретни нужди и съобразено с Вашия персонален бюджет. Нашето предложение включва:
  • Пълна собственост върху продукта
  • Гарантирано качество на софтуера
  • Гъвкавост при дефиниране на изискванията
  • Гарантирана следпродажбена поддръжка
  • Специализирано представяне и обучение
  • Възможности за промени и прецизиране на функции
  • Съвместимост с Вашите компютри и технологии
  • Уникалност на Вашите дизайн и спецификации
  • Възможности за бъдещо развитие и надграждане

Познавате ни

Работим за редица клиенти, от индивидуални устройства и малки екипи до компании с широко развити национални мрежи от обекти. Като част от групата на Аутмакс и АСУ ЕООД, развиваме собствена техическа база на територията на ХАЙТЕК ПАРК - ИЗОТ, където можете да ни откриете вече над 15 години. 

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg

Системи за управление на бизнес процесите - ERP

Предлагаме Ви внедряване и персонализиране на някоя от нашите бизнес системи, доказали своите качества и издържали проверката на времето в реална среда. Нашите софтуерни решения са проектирани при екстремни бизнес параметри, като стотици хиляди продукти и контрагенти, както и десетки милиони транзакции. Модулите на приложенията комбинират максимално широка функционалност и опростен интерфейс, осигурявайки гладка и безпроблемна работа на потребителите. Предлагаме схеми, включващи тест период, както и поетапно модулно внедряване. Това Ви гарантира гладък процес по въвеждане в експлоатация, както и възможности за корекции и отказ на всеки етап от проекта.

signum7_wo_label

Signum 7

Пълнофукционална ERP система за управление на процесите в средни и големи организации. Продуктът разполага с широка гама от модули и отлични възможности за разширение и персонализация, съответно на Вашите специфични нужди и изисквания. Системата разполага с огромен набор от връзки за комуникация с външни системи, като такива на доставчици, клиенти, банки и разплащателни услуги, куриери, счетоводство, уеб-услуги и други.

pricemax
PriceMax

PriceMax е платформа, специфично разработена за управление на онлайн бизнес. Продуктът покрива пълна ERP функционалност, като освен стандартните модули, фокусирани към управление на електронен магазин, складово стопанство и продажби, системата предлага и редица иновативни функци свързани с улеснена обработка на продукти и уеб-съдържание, ценообразуване спрямо конкурентни доставчици и много други.

octo

Octo

Окто е търговска система, ориентирана към малки и средни компании, търговски обекти, заведения и малки производства. Системата се характеризира с изключително лесна интеграция, олекотен, интуитивен интерфейс и множество автоматизации, подпомагащи ежедневните процеси. Системата притежава разрешение за ползване като система за управление на продажбите, съгласно  Наредба Н-18 на Министерство на Финансите.

Корпоративен клас решения

Интегрираме наш софтуер от корпоративен клас, за да помогнем на компании като Вас да процъфтяват в своите бизнес процеси. Този персонализиран софтуер е насочен към вашия конкретен набор от потребители и обслужва техните уникални изисквания. Нашите вътрешни екипи за разработка персонализират, модернизират и управляват приложения, които ускоряват вашите работни процеси. Потърсете ни и ние ще предложим подходящото за Вас решение. Познавайки добре продуктите си, както и бизнеса на редица наши клиенти, ние сме в състояние да оценим бързо и адекватно всички Ваши нужди и да дадем аргументирано мнение.

erp-system-implementation-vendors

Потърсете ни, за да получите Вашето персонално предложение

Независимо от обема на Вашите нужди, каним Ви да се свържете с нас и да отправите запитване. Ние сме готови да се запознаем внимателно с всеки специфичен случай, да оценим и представим пред Вас нашето специализирано мнение, като и да Ви отправим атрактивно предложение.

02 / 91911

Или изпратете запитване на mail@outmax.bg