Добавяне на коментар за Seagate SkyHawk 1000GB 64MB SATA 3 ST1000VX005 от OutMax.bg
  РЕЖИМ
 Пазарувай по категории
 
 Начало » » Seagate SkyHawk 1000GB 64MB
Outmax.bg детайли:
Код: 77081714
Активен от: 21-10-2016
Обновен: 23-09-2019
Бруто тегло: 0.50 кг.
Гаранция: 36 месеца
Цена: 102.92 лв.
Доставка:
 за София 3.90 лева
 за страната 3.90 лева
Наличност: Поръчвате днес, изпращаме днес.

Твърд диск
Seagate SkyHawk 1000GB 64MB SATA 3 ST1000VX005
Капацитет: 1000 GB
Обороти в минута: N/A
Тип: Десктоп твърд диск
Интерфейс: SATA 3
Размер: 3.5
SkyHawk 1000GB 64MB Image 1
Seagate SkyHawk 1000GB 64MB Image
102.92 лв.  
   ОПИСАНИЕ    СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ      КОМЕНТАРИ


 


Only Seagate has been making drives specifically for surveillance
storage for ten years. SkyHawk™ is built to keep systems in the field
longer and reduce the need for post-deployment support.

Key Advantages
1 SkyHawk surveillance drives are designed for always-on workloads of 180TB/year. For higher
transaction workloads, see Seagate’s enterprise-class drive offerings.

2 Tarnish-resistant components are offered standard on capacities of 4TB or greater.
ImagePerfect™ firmware supports 24×7 surveillance-optimized workloads tuned
to record ~90% of the time and play back video footage the remaining 10%, and
supports more cameras recording at higher resolutions than traditional drives.

Workload rating of 180TB/year allows SkyHawk to perform reliably in write-intensive
surveillance systems—3× the workload rating of a desktop-class drive.1

NVR-ready design allows drives to maintain performance in RAID
and multi-drive systems, giving customers the flexibility to grow with the booming

NVR market and scale their systems when more storage is needed.
ATA streaming support sustains recordings from up to 64 HD cameras for smooth,
uninterrupted footage.

Up to 10TB or over 2000 hours of HD video storage supports an increased number
of cameras and helps to ensure longer data retention periods are met.

1M hours MTBF, 3-year limited warranty represents an improved total cost of
ownership (TCO) with reduced maintenance costs.

Lower power consumption means a reduction in heat emissions, which improves
reliability in surveillance solutions.

Tarnish-resistant components help protect drive from environmental elements,
increasing field reliability.


Предложи цена!


    В случай, че цената в момента е твърде висока за Вашите очаквания, но бихте закупили продукта на друга, по-ниска цена, можете да попълните формата по-долу, а ние ще Ви информираме веднага щом е възможно да Ви предложим продукта на желаната от Вас цена. Вашето запитване ще бъде валидно през следващите 60 календарни дни.

Вашето име:
Вашият телефон:
Вашият имейл:
Коментар:
Очаквана цена:
captcha
Въведете кода:



Купи на лизинг!


    Уважаеми клиенти,
Процедурата за покупка на лизинг се извършва след одобрение на Вашата кандидатура от служители на ТБИ Кредит. В случай че желаете да се възползвате от услугата, моля да ни изпратите по факс или имейл, попълнени и подписани саморъчно, следните два документа:


Декларация
Искане за финансиране

Лизингов калкулатор:

Срок на лизинга:

       
Клиент съм на ТБИ Кредит.

TBI Credit





Купи този продукт за 350 бонус точки!



    Можете да получите този продукт, използвайки натрупаните бонус точки от Вашата сметка. Ако разполагате с достатъчно точки и желаете да ги използвате за този продукт, моля попълнете данните от Вашия акаунт в долната форма. Наш служител ще извърши проверка и ще се свърже с Вас до 24 часа за да Ви информира кога и как ще Ви бъде изпратен продукта.


Вашето име:
Вашият телефон:
Вашият имейл:
captcha
Въведете кода:
TBI Credit


Отзиви / Коментари
За този продут няма отзиви.
Количество:
Напиши Ревю

Изпрати отзив

Моля въведете информацията по-долу. Тя ще бъде публикувана на страницата ни, след като бъде прегледана от наш служител.

Вид на публикацията:

Оценка:

Име:

E-майл: (Не се показва)

Заглавие:

Детайли:


 
  Връзка с нас
Връзка с нас
  Връзка с нас
  Вход в системата
Email:
Парола:
Запомни ме?


  Поръчка
Вашата поръчка е празна.
0Продукти в поръчката:
0.00 лв.Общо:
  Плащане
Методи на плащане
  Мейлинг лист
Абонамент в нашият мейлинг лист:
Email:
  Реклама
Всички цени са с включен ДДС!   
Посетете OUTMAX.BG в ShopMania